fbpx

Om oss

Omnihealth erbjuder behandlingar och produkter som ligger i framkant av utvecklingen. Vi vill att du ska ha det bästa som finns på marknaden.

Anna S

Anna är Leg. sjuksköterska med över 15 års erfarenhet inom sjukvården. Utbildad specialistsjuksköterska sedan 2009 och har hunnit arbeta inom både primärvård, slutenvård - akutsjukvård. Började sin yrkesbana som personlig tränare i kost, hälsa och fitness och har en mångårig erfarenhet av förändringsarbete inom hälsa genom hälsocoaching och motiverande samtal.

Isabelle

Isabelle är från början undersköterska med ett stort intresse för kost och hälsa. Tidigare elitidrottare, utbildad på idrottsgymnasium med stort intresse för kost och hälsa. Hon drivs av en vilja att hjälpa människor till en hälsosammare livsstil och har en naturlig känsla för människors individuella behov.
Jonas Hård af Segerstad

Jonas Hård af Segerstad

Jonas är leg naprapat och verksam inom hälsa sedan 13 år. Grundare till Omnihealth Sverige AB och hälsoentreprenör med naprapatklinik och hudvårdssalong som föregår den nya mottagningen. Jonas grundfilosofi är att hela tiden ligga i den absoluta framkanten med sina olika verksamheter.

keyboard_arrow_up