Verjú - laserbehandling

Verjú stimulerar fettcelller och gör så att de töms på sitt innehåll. Detta medför att man på ett enkelt, snabbt och oskadligt sätt kan bli av med oönskade fettdepåer och samtidigt förbättra sin hälsa. Metoden har ett FDA 510k godkännande bakom sig och är utvärderad genom vetenskaplig gold standard.
Boka Konsultation inför Verjù laser

Omnihealthmetoden

Konceptet är världsunikt då denna kombination inte finns att hitta någonstans. Verjú laser, kostrådgivning och rådgivning kring den cirkadiska rytmens påverkan på din ämnesomsättning. Alla delmoment är evidensbaserade. Verjú laser ger en mycket snabb boost av fettminskning, och därefter tar medel och långsiktiga metoder vid - kost och cirkadiska rytmen.

Klimakterierådgivning

Övergångsperioden kan för många kännas som svår och ensam att gå igenom. Framförallt så finns det ingen vård att få genom normala vårdkanaler. Vi har tagit fram digitala kurser som går igenom klimakteriet och ger konkreta tips om hur livskvalitén kan förbättras.Vill du boka konsultationssamtal med en specialist på klimakteriefrågor? Dessa sker digitalt under pandemin.

TESTER

Genom olika typer av tester kan vi avgöra hur väl din kropp mår. Vi har olika tester som mäter över 100 hälso- och livsstilsvariationer i ditt DNA. DNA-testet visar hur just din kropp reagerar på olika näringsämnen, upptar vitaminer och svarar på olika träningsmoment. Du kan även beställa Glutenintolerans, Laktosintolerans, antikroppstester eller om du har anlag för övervikt.

FÖRELÄSNINGAR

Vi föreläser för företag om den cirkadiska klockan och hur den påverkar vår kropp, och därmed hur väl vi presterar på arbetet och hur störd cirkadisk klocka kan leda till diabetes typ 2, metabola syndromet, högt blodtryck och kardiovaskulära sjukdomar.
keyboard_arrow_up