Att känna sig bekväm sitt eget skinn och få kroppen vi alltid velat ha kan vara en lång och utdragen process. Faktorer som graviditeter, stress och en krävande vardag sätter sina spår. Ibland verkar det till och med som att alla gymtimmar, strikta dieter och otaliga bantningskurer inte ger resultat. I många fall lyckas vi faktiskt bli av med de oönskade extrakilona, med lik förbaskat vill fettdepåerna inte ge med sig och en platt mage känns som en avlägsen dröm. Det finns dock hjälp att få. En säker och skonsam genväg erbjuds i form av laserbehandling med Verjú.

Så kan Verjú-laserbehandling hjälpa dig

Om du är på jakt efter ett säkert och smidigt sätt att en gång för alla bli kvitt envist fett på magen och samtidigt förbättra din hälsa kan behandlingsmetoden med Verjú-laser vara lösningen för dig. Denna revolutionerande, snabba och säkra fettreducerande metod stimulerar och tömmer fettcellerna på sitt innehåll med resultatet att fettmassan krymper. Verjú-laser har ett så kallat FDA 510k godkännande och håller ”gold standard” inom vetenskapen. Förutom att göra underverk för mage kan denna behandling även användas för andra problemområden. Behandling har nämligen godkänd forskning kring reducering av fettdepåer och celluliter kring bland annat höfter, midja, lår och armar.

En helhetsbild för ökat välbefinnande

För att se till att din behandling blir så framgångsrik som möjligt tar den avstamp ur ett holistiskt perspektiv. En behandling med Verjú-laser kombineras bland annat med effektiv kostrådgivning och en inblick i hur din egen biologiska kroppsklocka fungerar i rytm med din ämnesomsättning. På så sätt kombineras den direkta effekten av fettminskning med Verjú-lasern med långsiktiga strategier kring kost och livsstil för att uppnå ett hållbart resultat och välbefinnande. Till skillnad från andra behandlingar som går hårt åt mot kroppen, så som fettsugning, är metoden med Verjú enkel. Du behöver varken oroa dig för att bli nedsövd eller för smärtstillande sprutor och krämer med denna milda behandlingsmetod. Verjú-lasern placeras helt enkelt ovanför magen eller andra problemområden och det enda du behöver tänka på är att luta dig tillbaka och slappna av. Behandlingen är helt smärtfri och skonsam mot kroppen och skadar inte på något sätt kroppens celler. Tack vare detta kan du återgå till ditt normala liv direkt efteråt, utan några som helst biverkningar. Denna behandling passar de flesta, men har du en pacemaker är detta tyvärr inte metoden för dig. Verjú-laserbehandling rekommenderas inte heller om du är gravid eller ammar, men är du nyfiken på hur behandlingen kan hjälpa dig i framtiden kan du alltid boka tid för en konsultation för att hitta en tidsram som passar dig.

Så arbetar Verjú-lasern

Laser består av ljus i olika våglängder, och Verjú-laserns gröna ljus stimulerar fettcellen utan att den skadas. Detta gröna ljus har en våglängd på 532 nm, och riktas under behandlingen in på fettlagret i önskat område. Det som händer under denna banbrytande process är att energin från lasern triggar cellerna och dess mitokondrier, cellens små ”kraftverk”. Dessa sätter igång en dominoeffekt där ett protein som kallas CCO (Cytochrome C Oxidase) påverkar produktionen av molekylen ATP (Adenosin Tri-fosfat) som i sin tur triggar kväveoxid och olika reaktiva syreföreningar vilket hjälper fettcellerna att omvandla det lagrade fettet till fettsyror. Dessa kan sedan gradvis ta sig ut ur cellen genom en temporär por i cellväggen för att så småningom brytas ner till bränsle för våra muskler och organ och sedan lämna vår kropp med utandningsluften. Även om vi självklart inte kan se denna process med blotta ögat blir resultatet att fettdepåerna krymper, och en synbart plattare mage.

Referenser:

Omnihealth, hämtad 2020 April 14 från https://www.omnihealth.se/tjanster/

Verju by Erchonia, hämtad 2020 April 14 från https://www.verju.com/how-it-works/

Keyword: Platt mage, Verjú-laser