När den stora bröllopsdagen är kommen är nog både brud och brudgum måna om att finkläderna ska sitta som en smäck. Många känner nog en viss stress inför bröllopet av många olika anledningar, men en tanke som troligtvis gror lite extra hos de flesta är nog tanken om huruvida man ska få plats i bröllopsklänningen. Men lugn bara lugn! Du behöver inte träna intensivt varje dag flera månader innan bröllopet för att vara säker på att passa i bröllopsklänningen. Vi på Omnihealth presenterar istället vår laser som svarvar din kropp så att den passar bröllopsklänningen! På Omnihealth erbjuder vi effektiv behandling med den evidensbaserade Verjúlasern och du väljer själv om du vill beställa ett behandlingspaket eller enstaka behandlingar med lasern.

Varför Omnihealth?
När du bokar en behandling med vår Verjúlaser får du en behandling som har ett FDA 510k godkännande bakom sig och är utvärderad genom vetenskaplig gold standard. Laserns verkningsmekanism har bevisats genom flertalet studier och det står klart att den gröna laserstrålningen från Verjúlasern stimulerar fettceller och gör så att de töms på sitt innehåll. Detta medför att man på ett enkelt, snabbt och oskadligt sätt kan bli av med oönskade fettdepåer och samtidigt förbättra sin hälsa. Helt enkelt en ovärderlig metod för att komma i form till bröllopet!

Hur går behandlingen till?
Behandlingen med Verjúlasern går till på så sätt att patienten först lägger sig på rygg i en avkopplande position under 20 minuter medan Verjúlasern sätter igång med att minska de förstorade fettcellerna för att skapa det slimmade utseendet som du är ute efter. Sedan får du lägga dig på mage under 20 minuter medan lasern behandlar baksidan av kroppen. Att undergå behandling med Verjúlasern kan alltså kännas som att gå på spa och få egentid och dessutom är behandlingen med Verjúlasern en smärtfri och avkopplande behandling. Du får alltså en kroppssvarvning och spabehandling på samma gång!

Du behöver inte sövas ned under behandlingen då det är en icke-kirurgisk behandling, vilket medför att behandlingen kommer med färre risker och ingen återhämtningstid efter behandlingen.

Eftersom de fettsyror som lasern omvandlar det lagrade fettet till gradvis frigörs från fettcellerna, rekommenderar vi att behandlingen med Verjúlasern påbörjas i god tid innan bröllopet för bästa resultat. Vi rekommenderar att du påbörjar behandlingen minst 8 veckor innan den stora dagen.

Bieffekter av behandling med Verjúlasern
En behandling med Verjúlasern är en väldigt säker behandling då studier har visat på minimalt med bieffekter av behandlingen. Som med alla behandlingar kan det såklart ändå uppkomma en del bieffekter, även om det med lasern är mycket sällan det sker. En av bieffekterna är ökad eller minskad motilitet, alltså ökad eller minskad rörlighet i tarmsystemet.  Ofta på grund av att man druckit för lite vatten.

Referenser:

Tjänster

”Min artikel om Verjúlasern”